19.03.2022

Про різницю між дикунами і злочинцями, або Чому міжнародні організації не здатні допомогти Україні

Тому що вони розраховані на інший тип війни, коли два племені дикунів ріжуть одне одного, а потім міжнародні гуманітарні організації годують обидва племені з ложечки, тому що обидва племені настільки тупі, що зруйнували власну економіку. Вони виходять з того, що воювати можуть лише дикуни, бо це дикість.

Але росіяни не тупі. Рівень їх техніки досить високий. Звичайно, нижче, ніж в США. Наприклад, освітні програми «НИУ ВШЭ» викладені англійською і користувалися попитом серед іноземців, доки «НИУ ВШЭ» не витурили з Coursera. Росіяни добре розуміють, що вони роблять. Тобто росіяни не дикуни. Вони злочинці.

Так само і українців не потрібно годувати з ложечки. До широкого наступу росіян в Україні не було ніякої гуманітарної кризи. Навпаки, був достаток. Навіть людські втрати на Донбасі вдалося зменшити до непомітної величини, десь одна людина на тиждень. Тобто гуманітарна криза викликана виключно росіянами. Яке може бути виробництво, коли росіяни розбомбили завод? Таким чином, найпростіший спосіб зупинити гуманітарну кризу в Україні — це вимести звідти росіян.

Але різноманітні червоні хрести цього не розуміють. Вони діють за своїм сценарієм, де сказано примирити воюючи сторони і врятувати цивільних із «зони конфлікту». Вони не звертають уваги, що гуманітарної допомоги потребують тільки українці, що зруйноване житло, школи і лікарні тільки в Україні, що вбивають жінок і дітей тільки в Україні, що єдина проблема, яка виникла у росіян внаслідок війни, — це велика кількість військової техніки, яка проїжджає через міста. Хоча ні, у росіян же черги за цукром, їм теж потрібна гуманітарна допомога! У червоних хрестів ще вистачіть розуму посилати в Росію їжу. Червоні хрести рятують вивозять українців з їх власної землі, чого Хуйло і домагався.

Комментариев нет :

Отправить комментарий